Naar Hall of Fame

 
Nieuwe nummers van de laatste drie maanden (ook recente compilaties van oude nummers) : elke dag 18:30 - 19:10  en  02:00 - 02:40 GMT +1

 

Wie we zijn : deze radio is een projekt van de vzw Le Canard Folk. Ze is door vrijwilligers opgebouwd, die in de collecties van Le Canard Folk putten (enkele duizenden schijven die aan de lezers van het maandlad sinds einde 1982 gepresenteerd zijn)

Inhoud van de radio

We veronderstellen dat je weet wat folk, volksmuziek en trad zijn. We zijn noch puristen, noch modernisten. Daarom kan de radio 24u/24 een breed panorama van folk- en volksmuziek aanbieden. Dit is West- en Oost-Europese muziek (Belgisch, Frans, Iers, Schots, Engels, Scandinavisch, ...) Ook cajun, Quebecs, en in de VS. gespeeld keltisch, want dit alles is sterk gerelateerd. Weinig muziek uit het Zuiden in 't algemeen - de scope is breed genoeg zo.

Wens je je mening over de radio geven ? We lezen die graag. Stuur dus maar een email op naar info@canardfolk.be. . We zijn ook op Facebook : username CANARDFOLK.TRADCAN.

Financiėn; Auteursrechten en billijke vergoeding :

Die rechten worden door de vzw Le Canard Folk aan Unisono betaald. Maar zonder commerciėle advertenties en zonder subsidies, kan de radio slechts op crowdfunding rekenen - de Belgische tarieven voor die rechten zijn echt buitensporig, tenminste voor kleine radios zoals TradCan.

TradCan, helemaal door vrijwilligers beheerd, heeft dus jullie hulp nodig !

Daarom willen wij een oproep aan crowdfunding doen. Woon je in de Eurozone ? Zoja, kan je ons ondersteunen : ofwel via een maandelijkse storting van 2 €(of meer) op de Triodos bankrekening van Le Canard Folk (IBAN : BE51 5230 8138 1762, BIC : TRIOBEBB) met de melding « radio », ofwel via een eenmalige storting van een willekeurig bedrag op dezelfde bankrekening (met dezelfde melding). Iedere deelname, zelfs bescheiden, is welkom !

Voor degenen die buiten de Eurozone wonen, zijn we bezig een oplossing te vinden.

Vzw « Le Canard folk » : https://www.canardfolk.be Facebook : https://www.facebook.com/CANARDFOLK.TRADCAN

.